Cautare

3033 de rezultate pentru "accidente 4 august" (5.32 secunde)
Printr-o nota transmisa Agentiei Mediafax, Institutul National de Statistica (INS) neaga ca ar fi comunicat agentiei informatii cu privire la evolutia preturilor de consum in primele zece zile ale lui august.
Rata inflatiei a coborat la 0,1% in august, in conditiile unor preturi nemodificate la produse alimentare si servicii, dar cu o scumpire de 0,6% a combustibililor, potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica (INS).
Primele tranzactii cu actiuni Transelectrica la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) vor avea loc cel mai probabil la 25 august, a anuntat ieri directorul general al companiei Transelectrica, Stelian Gal.
Operatorii economici care nu depun pana la 15 august raportarile contabile pe primul semestru vor fi sanctionati cu sume cuprinse intre 1.500 de lei si 4.500 de lei.
Perseidele reprezinta un fenomen care se produce anual, in jurul datei de 12 august, perioada maxima de observatii fiind noaptea de 11 spre 12 august sau 12 spre 13 august. Stele cazatoare vor mai putea fi observate pe cer si dupa data de 15 august.
Previziunile BNR indica o evolutie descendenta a inflatiei pentru anul viitor, cand rata anuala nu va depasi 4%, a declarat, marti, premierul Calin Popescu Tariceanu. "Previziunile BNR sunt optimiste, iar inflatia nu va depasi in 2009 un nivel de 4%", a spus Tariceanu.
Primaria 23 August inregistreaza debite in valoare de aproximativ 9,9 miliarde de lei vechi catre trei societati care au efectuat lucrari de constructii si amenajari pe raza comunei.
, parafate pe 26 august a. ... Acum, dupa un litigiu costisitor ca timp si bani, Liviu Scarlat si-a dat seama ca nu-i strica pe timp de criza 1,1 milioane de euro si, pe 22 august a. ... Pe 25 august, Scarlat a primit prima transa, de 650.
Imprumuturile restante au crescut in septembrie cu 4,3% in termeni lunari si cu 18,3% fata de iunie , iar compartiv cu finele anului trecut avansul a fost de 2,3 ori , reiese din datele publicate luni de Banca Nationala a Romaniei (BNR).
Agerpres il citeaza pe Emil Boc, care anunta o rectificare bugetara pana pe 20 august.
Intr-un comunicat de presa lansat ieri, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura Olt anunta ca solicitarile de acord prealabil pentru ajutor de stat cu motorina pot fi depuse si in intervalul 9 august - 10 septembrie, la sediile APIA din judet.
Producatorii de grau au dublat preturile in acest an, situatie care a creat un blocaj pe piata si a scumpit faina cu 40% in ultima saptamana, astfel ca painea va costa cu aproximativ 15% mai mult pana la finele lui august, a declarat pentru MEDIAFAX Aurel Popescu, presedinte Rompan.
Insusi Ministerul de Finante din Germania a emis, pe 7 septembrie 1944, un document oficial ce avea caracter intern, prin care recunostea ca are obligatii de plata neachitate la termen, catre 31 de state, protectorate si teritorii, in suma totala de 20.049.880 RM, calculate pana la 31 august 1944.
Transsylvania Off Road Club va organiza in perioada 26-29 august 2010 cea de-a IV-a etapa a Campionatului National de Off Road organizata la Cluj.
Prefectul judetului Constanta, Claudiu Palaz, a aprobat Planului Urbanistic "Zona Faleza Marea Neagra-intravilan comuna 23 August‘, prin care Consiliul Local a aprobat constructia celei mai noi si moderne statiuni turistice de pe litoral.
In timp ce mii de oameni si-au pierdut locurile de munca, iar bugetarilor le-au scazut salariile, exista angajati ai statului care au jubilat in luna august, pentru ca au incasat stimulente pe doua luni. ... Finante La nivelul Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, luna august a fost "productiva".
din Valcea a solicitat Complexului Energetic de la Rovinari, pentru servicii prestate in perioada 25 august - 15 octombrie, 45.536 de lei. ... din Valcea a transmis o adresa, pe 10 noiembrie, prin care solicita plata pentru asistenta juridica din perioada 25 august - 15 octombrie.
In august 2010, Telesport Intermedia SRL a cerut Tribunalului Bucuresti intrarea in insolventa, iar instanta a admis solicitarea societatii, dispunand intrarea in faliment, ridicarea dreptului de administrare si dizolvarea societatii.
Potrivit reprezentantului rezident al FMI pentru Bulgaria si Romania, Tonny Lybek, negocierile cu autoritatile de la Bucuresti sunt programate in perioada 31 iulie - 13 august, seful delegatiei Fondului urmand sa soseasca in Romania pe data de 1 august si sa paraseasca tara pe 14 august.
Potrivit reprezentantului rezident al FMI pentru Bulgaria si Romania, Tonny Lybek, negocierile cu autoritatile de la Bucuresti sunt programate in perioada 31 iulie - 13 august, seful delegatiei Fondului urmand sa soseasca in Romania pe data de 1 august si sa paraseasca tara noastra pe 14 august.
google-analytics.com